Graffitirens i Herning

Vi specialisere os i graffitirens og at fjerne graffiti fra mange forskellige overflader. Vores team af erfarne teknikere og rengøringsfolk er dedikeret til at levere effektiv og pålidelig graffitirens til både private og kommercielle kunder i Herning og resten af Midtjylland.

Graffiti er en kunstnerisk og flot form for selvudtryk, men når det er uønsket eller ulovligt, kan det skabe store problemer for ejendomsejere og virksomheder. Ikke alene kan graffiti få din ejendom til at se beskidt og forfalden ud, men det kan også tiltrække yderligere hærværk og kriminalitet.

Ønsker du hjælp til at fjerne noget graffiti så tøv ikke med at give os et kald.

Ring i dag for et tilbud

Fjernelse af graffiti

Herning Ejendomsservice er specialister i at fjerne uønsket graffiti fra facader og bygninger.

Vi bruger nogle af markedets bedste rensningsmidler for et flot resultat, men som samtidig er skånsom mod overfladen, så den ikke får varige skader. Vi bestræber os altid på at opnå det bedst mulige resultat.

Det er en god idé at kontakte os, så snart du oplever graffitien. Selvom vi kan fjerne det meste, så er det noget nemmere at fjerne graffiti, mens den er nogenlunde nyligt påført. Samtidig er det påvist, at eksisterende graffiti virker som en magnet på andre graffiti-”kunstnere”.

Vores klare anbefaling er, at få det fjernet hurtigst muligt.

Forebyg graffiti

Du kan forebygge graffiti på mange måder: Lys, kameraer, vagter med mere.

Skulle du alligevel fortsat have problemer med graffiti, så kan vi også hjælpe med at beskytte mod fremtidigt graffitihærværk med en overfladebehandling, der er afvisende overfor spraymalingen. På denne måde er det fremover lettere at fjerne graffitien uden mærker eller aftegn fra hærværket.

Derved bliver den fremtidige indsats både nemmere og billigere.

  • Fjernelse af Graffiti
  • Rengøring efter Graffiti
  • Graffitibeskyttelse på særligt udsatte overflader
  • Undgå varige skader på overfladens struktur

Hvad koster graffitirens?

Prisen for fjernelse af graffiti varierer naturligvis efter opgavens omfang. Du er meget velkommen til at fotografere/filme det ramte område og sende det til os for et uforpligtende tilbud.

Alternativt kigger vi gerne forbi og vurderer opgaven, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et tilbud på graffitirens i Herning og omegn

Du kan kontakte os via telefon 35 35 35 75 eller e-mail info@herning-es.dk for at planlægge en aftale for en gratis og uforpligtende vurdering af opgaven. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning til at fjerne graffiti og beskytte din ejendom mod fremtidige angreb. Så lad os tage os af graffitien, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed eller nyde din ejendom på en ren og professionel måde.