Græsslåning i Herning

Vi tilbyder græsslåning som en del af vores ejendomsservice. Vi tilbyder vores service til både private og erhvervskunder i Herning og resten af Midtjylland. Så står du med en uoverskuelig plæne? Så tøv ikke med at kontakte Herning Ejendomsservice i dag for et godt tilbud.

Få et tilbud på græsslåning i dag

Græsslåning til erhvervskunder

Vi klipper græsplæner og grønne arealer for virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger og offentlige institutioner i Herning og mange andre steder i Midtjylland.

Vi ved, at et velplejet udendørs område kan have stor betydning for kundernes førstehåndsindtryk af virksomheden, og derfor er det vigtigt at holde græsplænen flot og præsentabel.

Vi tilbyder en bred vifte af græsslåningstjenester, der kan tilpasses virksomhedens individuelle behov og krav. Vores erfarne og dygtige medarbejdere sørger for, at græsset skæres i den rette længde, og at alle kanter og hjørner er trimmet til perfektion.

Vi klipper græsplæner både på store og små arealer. Med 19.9 km/t kan vi hurtigt og effektivt få virksomhedens grønne græstæppe til at se så flot ud, at den lokale golfbane bliver misundelig.

Græsslåning til private

Hos Herning Ejendomsservice tilbyder vi også græsslåning til private kunder i Herning og omegn. Vi ved, at det kan være en udfordring at holde sin græsplæne flot og velplejet, især hvis man har en travl hverdag. Derfor tilbyder vi en professionel og pålidelig græsslåning service, der kan tilpasses dine individuelle behov og krav.

Uanset om plænen er lille, stor eller midt imellem så er vi klar med en god pris på at holde din græsplæne flot og velklippet.

Hvad koster græsslåning?

Prisen på plæneklipning afhænger af interval for klipning og størrelse på græsplænen. Med Herning Ejendomsservice er du altid sikker på en fair pris og et professionelt arbejde.

Vores medarbejdere har stor erfaring i at passe godt på bygninger, bede, hække og andet, så din have ser flot ud – hele vejen rundt.

Få et tilbud på græsslåning i Herning og omegn i dag

Vi hos Herning Ejendomsservice er dedikerede til at give vores kunder den bedste service og sikre, at din græsplæne altid er velplejet og ser flot ud. Så hvis du vil have en smuk og sund græsplæne, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi står altid klar til at hjælpe med din græsslåning og andre haveopgaver.

Ring til os på 35 35 35 75, skriv en e-mail til info@herning-es.dk eller udfyld vores kontaktformular på vores hjemmeside for at få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med at gøre din græsplæne til noget særligt!