Træfældning

TRÆFÆLDNING, BESKÆRING AF TRÆER OG TRÆP

Har du behov for professionel hjælp til træfældning og/eller beskæring, opgravning af rødder mm, kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring indenfor netop dette, udfører vi naturligvis arbejdet på en sådan måde, at man hverken skader buske eller træer, og herudover har vi altid sikkerheds udstyret fuldstændig på plads. , da vores kompetente medarbejdere også er specialeuddannede inden for dette område. 

 

Vi tilbyder følgende:

  • Fældning af både store og små træer
  • Opgravning af rødder
  • Stubfræsning
  • Beskæring af træer og buske
  • Træpleje
  • Brændeophugning
  • Flise træet

 

 

Akut service 24/7

Har du akut brug for hjælp, smider vi, hvad vi har i hænderne og kommer hurtigst mulig. Har vi ikke selv mulighed for at komme, benytter vi vores store netværk til at finde en dygtig ”kollega” til dig. På den måde kan du altid føle dig sikker.

 

Vurdering af risikotræer

Vi har mange smukke, gamle træer, som vi gerne vil bevare så længe som mulig. Desværre kan vores smukke træer med tiden blive farlige og hvilken risiko de udgør kan være svært for lægmand at gennemskue. Er du i tvivl om dit træs sikkerhedstilstand, kan vi efter en besigtigelse af træet udarbejde en rapport, der beskriver risikofaktorer og anbefalet handling. Faktorer der udgør et risikotræ.

  • Der skal være risiko for skade på personel, dyr eller material ved væltningeller nedfaldende grene.
  • Råd, vednedbrydende svampe, dårlig grenstruktur, tunge grene, grene der spidst vejer, tyngdepunkt meget forskudt for roden. Løs rodkage og andet.

Efter besigtielse bliver der udarbejdet en rapport, som kan bruges til dokumentation over for bl.a. myndighederne, forsikringsselskaber og nabostridigheder. Handlinger kan feks være opsyn, beskæring eller fældning.

 

Træpleje

Er dit træ lidt tynd i toppen, har små blade eller bare ser lidt trist ud. Måske er der noget at gøre ved det. Lad os give dit træ en kærlig behandling, så du kan nyde det i mange år fremover. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Naturpleje

Vi kan hjælpe dig med forskellige former for naturpleje alt efter dine behov. Det kan være bekæmpelse af invasive arter, slagelklipning, rydning af underskov m.m. Vi rådgiver dig gerne i forhold til dit projekt.

 

Almindelig fældning

Her er der tale om fældning af træer uden svamp eller råd og med tyngdepunktet lige over eller tæt på stammen. Der skal være plads til at træet kan lægges ned i fuld længde og der skal være plads til hele kronen. Almindelig fældning kan udføres med stor præcision og er den billigste løsning.

 

Fældning af vanskelige træer

Dette kan være træer der tvejer (har deling i stammen), der er angreb af råd eller svamp, tyndepunktet er forskudt fra stammen mm, hvilket medfører særlige forholdsregler.