Alt i Rengøring til Erhverv og Private

Vi kan tilbyde dig alt i rengøring, uanset om det er på en daglig eller ugentlig basis, på et kontor, i en forretning eller en institution.

 

Alt også hvis du har brug for en enkelt ydelse som hovedrengøring, gulvbehandling, tæpperens / møbel rens eller rengøring efter håndværkere. Ligeledes tilbyder vi rengøring til private – små som store opgaver.   

  • Hovedrengøring – Det kan nogle gange være nødvendigt, at få foretaget en fuldstændig oprydning og rengøring af sit kontor eller erhvervslokale for, at kunne starte på en frisk. Herning Ejendomsservice klarer vi alle former for hovedrengøring.
  • Gulvbehandling – Polish-behandling, oliering af trægulve, polering af stengulve og meget mere. Med vores behandling kommer dit gulv til at se ud som næsten nyt.
  • Tæpperens – Effektiv rengøring af tæpper. Vi får farven til at fremstå som ny, og det får i høj grad kontoret til at fremstå flottere.
  • Rengøring efter håndværkere – Når håndværkerne er færdige med deres arbejde, begynder vores job. Vi gør kontoret eller det pågældende område pænt og klar til brug igen.

Vi udfører alle rengøringsopgaver i hele Midtjylland

Vi udfører rengøring i hele Midtjylland og omegn og har altid det nødvendige udstyr med til den enkelte rengøringsopgave – så vi hurtigt og effektivt kan løse vores opgaver til fuld tilfredshed for vores kunder.

Kontakt os idag